fbpx

 

Algemeen retour beleid

Terugbetalen kan binnen max. 14 dagen. Als er meer dan 14 dagen voorbij zijn sinds je aankoop kunnen we geen volledige terugbetaling meer bieden.

Om een terugbetaling toe te kennen moet het zichtbaar zijn dat je niet meer dan 1 maal gebruik hebben gemaakt van het thuisoefenprogramma. Om gelden terug te kunnen maken hebben we een bewijs van je betaling nodig.

Op het moment dat je terugbetaling wordt toegekend wordt je toegang tot je persoonlijke inlog geblokkeerd.

Terugbetaling

Als je verzoek om terugbetaling is ontvangen checken wij of, en hoe vaak, je ingelogd bent geweest in je persoonlijke omgeving. Daarna zullen we je laten weten of, en hoeveel, geld je terug zult ontvangen.

Indien de terugbetaling wordt goedgekeurd zal het retourbedrag in gang worden gezet. Het bedrag wordt automatisch binnen een paar dagen op de rekening die is aangegeven terug gestort. Zie verder onze algemene voorwaarden

 

Te late of missende terugbetalingen.

Als je geen terugbetaling hebt ontvangen, check je rekening nog een keer.

Neem contact op met de leverancier van je credit card, het kan zijn dat het nog een paar extra dagen duurt voordat het bedrag zichtbaar is op je overzicht.

Neem contact op met je bank. Vaak is er een verwerkingstijd alvorens het zichtbaar is in je rekening dat er een bedrag is teruggestort.

Als je dit hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen stuur dan alsjeblieft een mailtje naar info@fysi-e.nl

Heb je nog vragen?

Stuur een mail naar info@fysi-e.nl.