fbpx
Nekpijn

Goed dat je hier bent gekomen!

80% van alle mensen heeft wel eens last van rugklachten. Jij nu dus ook. En je wil er vanaf. Het liefst zo dat je er nooit meer last van krijgt. Samen gaat ons dat lukken! En daar hoef je niet eens voor naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut komt bij jou. Via je computer of je telefoon kun je, samen met ons, ervoor zorgen dat je nooit meer last van je rug hebt. Klinkt goed? Lees maar verder.

Want eerlijk is eerlijk; we zien ook echt wel heel veel mensen in de praktijk. We leveren immers al ruim 23 jaar fysiotherapie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat jij zelf, thuis, kunt doen om goed en voor altijd van je rugklachten af te komen. De laatste twee jaar is online fysiotherapie ontstaan. Tijdens de COVID epidimie was Fysi-E hier een voorloper in. We zijn zelfs gevraagd om andere fysiotherapiepraktijken te leren hoe je met online fysiotherapie je klanten kunt helpen. Daardoor hebben we nog meer ervaring op kunnen doen met grote groepen verschillende klanten. En daarbij de ervaring van vele fysiotherapeuten kunnen combineren tot de best mogelijke oefeningen en de beste vorm van online fysiotherapie. En nu gaan we jou helpen.

Daar hoef je dus niet voor naar de praktijk te komen.

Natuurlijk: als wij twijfelen over de oorzaak, of de oplossing, van je rugklachten dan regelen we een afspraak voor je. Bij ons of bij een van de vele praktijken waarmee we samen werken in het land. En ook als je het toch prettiger vindt om je fysiotherapeut te ontmoeten dan regelen we dat natuurlijk voor je. Maar ons advies: start gewoon met een oefenprogramma en verbaas jezelf over je eigen mogelijkheiden en kracht om, met onze kennis en oefeningen thuis voor altijd van je rugpijn af te komen.

Of denk jij nog steeds dat het helpt om 1x in de week naar de fysiotherapeut te gaan? Voor een half uurtje? En dan verder de hele week niets te doen? Sorry, maar dan hebben we vervelend nieuws voor je: je rugklachten zullen met steeds grotere regelmaat en steeds ietsje erger terug komen. Tot je op een gegeven moment beseft dat je er toch ook zelf echt iets aan moet doen. Er zijn slechts kleine veranderingen nodig. En dat kost echt niet veel tijd. De oplossing van je rugklachten ligt echt bij jezelf. En omdat niet ieder mens hetzelfde is maken wij voor jou een persoonlijk oefenprogramma. Dat houden we leuk en uitdagend. Tot het een onderdeel van je ritme is geworden. Net zoals eten, werken, slapen, sporten en plezier maken in je vrije tijd.

Hoelang heb je al last van je rug?

Wij zien dat rugklachten vaak starten met wat zeurende pijn. S’ochtends bij het opstaan, na een paar uur intensief werken, of als je een poosje gezeten hebt en uit je luie bank omhoog komt. Of juist heel heftig. Meestal nadat je een activiteit hebt gedaan die nieuw voor je is of die je al een poosje niet meer hebt gedaan: tuinieren, klussen, wielrennen, tenissen of andere intensieve sporten.

Wat de reden van het ontstaan van jouw rugpijn ook is; met onze vragenlijst krijgen wij snel een beeld van jouw klacht en helpen we jou ervan af met een passend oefenprogramma.

Hoe kan online fysiotherapie helpen bij rugpijn?

Wat denk jij dat helpt tegen rugpijn? Even laten “kraken” bij de Manueel Therapeut? Nee. Dat helpt zeker tegen de acute pijn. Maar neemt de oorzaak vervolgens niet weg. Wat echt helpt is dat jij goede, duidelijke oefeningen krijgt. Aangepast aan jouw klacht. Speciaal gemaakt voor de ernst van je rugpijn op dit moment. Veilig om op ieder moment te doen. Om te zorgen dat dit makkelijk vol te houden is kun je zelf je oefenmomenten kiezen bij ons. Zo werk je zelf goed en snel aan je herstel. En wij zijn er voor al je vragen!

Wil je eerst meer weten over rugpijn?

Lees onze blogs.

Blog

Last van nekpijn? Lees hier meer over nekklachten en hoe deze te verhelpen zijn.

Blog

Last van nekpijn? Lees hier meer over nekklachten en hoe deze te verhelpen zijn.

Blog

Last van nekpijn? Lees hier meer over nekklachten en hoe deze te verhelpen zijn.

En nu aan de gang om jouw rugklachten voor altijd op te lossen!